lån penge online

Nettlångivere er kommet for å bli. Dette er selvfølgelig gode nyheter fra forbrukerens synspunkt, siden økt konkurranse i lånemarkedet muliggjør rimeligere lån. I Arcadia Finans bestemte vi oss for å finne ut hva nettlångivere egentlig er, og om et lån kan skaffes rimeligere på nettet enn fra vår egen bank.

Nettlångivere jobber 100 % på internett, noe som betyr at de ikke har en fysisk lokasjon i Norge, som for eksempel DNB, SpareBank 1 og Handelsbanken. Det er allerede mange nettlångivere i Norge, og det kommer flere hvert år. Dette fordi utlånsmarkedet blir tøffere, noe som bare er bra for folk som trenger lån.

Mer konkurranse i lånemarkedet = Rimeligere lån

Nettbanker

Hjemmesidene til nettlångivere er ofte veldig tydelige, og låneprosessen er gjort så brukervennlig som mulig for kunden. Men den brukervennlige låneprosessen eliminerer ikke det faktum at uten å sammenligne ulike lånetjenester, kan du risikere å betale mye mer for lånet enn det som er strengt tatt nødvendig.

På grunn av de mange leverandørene og tilbudene er det lurt å bruke en tjeneste som har spesialisert seg på lån. Sammenligning av lån hjelper deg med å finne et rimelig lån fra mange forskjellige leverandører. Du kan sammenligne mange forskjellige lånemuligheter gjennom Arcadia Finans. Med vår hjelp kan du få mange forskjellige lånemuligheter og velge det som passer best for deg.

Se lånemuligheter med engang

Tradisjonelle banker

Generelt sett er usikrede lån ofte litt rimeligere i en tradisjonell bank. Når du søker om et usikret lån, er det også viktig å kunne sammenligne tilbud fra andre banker og finansinstitusjoner. Med andre ord er nettlånet ofte litt dyrere, men på grunn av økt konkurranse er ikke forskjellen så stor. I noen tilfeller gir imidlertid tradisjonelle banker bare lån til egne kunder, noe som kan være en nedtur for noen.

Den beste måten å finne riktig lån for dine behov, er å la banker og låneleverandører konkurrere om deg. Det kan du gjøre gjennom en tjeneste som spesialiserer seg på lånesammenligning. Du kan også kombinere eksisterende lån og redusere de månedlige lånekostnadene dine. Prøv Arcadia Finans og finn det beste lånet for dine behov.

Lån fra kr 5000 til 600 000 uten sikkerhet med hjelp fra Arcadia Finans:

  1. Velg lånebeløp, lånetid og månedlig betaling
  2. Registrer deg – uforpliktende og uten risiko
  3. Sjekk dine lånemuligheter

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad, vi samler bare informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån.

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.
*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/10 år, kostnad 81 658 kr, totalt 181 658 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.