Persornvern og Brukervilkår

Arcadia Finans hjelper deg med å finne gode lånemuligheter i Norge. Vi hjelper deg med å finne lånemuligheter ved å presentere forskjellige forskjellige alternativer der du kan søke om lån, samt ved å gi deg praktiske økonomitips.

Når du benytter tjenesten Arcadia Finans gir du Draivi Media Oy tilgang til opplysninger om deg. Draivi Media Oy eier og administrerer nettjenesten www.arcadiafinans.no. Arcadia Finans behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvern- og datavernlovgivning, dvs. EUs personvernforordning (GDPR) samt nasjonale lover, forordninger og forskrifter.  Hensikten med disse retningslinjene er å forklare hvilke opplysninger vi innhenter, hvordan vi innhenter dem og hva vi benytter dem til.

Hva er personlig informasjon?

Personlig informasjon er opplysninger som kan kobles direkte til deg. For eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Også opplysninger om hvordan du benytter tjenesten Arcadia Finans, for eksempel hvilke annonser du har sett, betraktes som personlig informasjon.

Hvordan reguleres håndteringen av personlig informasjon? 

Draivi Media Oy er ansvarlige for håndteringen av all personlig informasjon som samles inn gjennom Arcadia Finans. Opplysningene lagres enten i vår database eller på den enheten du benytter (telefon, PC eller tilsvarende).  Du kan være trygg på at all personlig informasjon håndteres i henhold til personvernlovgivningen.

Hvilken informasjon innhenter vi om deg?

 • Den informasjonen du selv legger inn

Når du registrerer deg som bruker hos Arcadia Finans gir du oss informasjon om deg selv som vi lagrer. Det samme gjelder når du fyller inn skjemaet på startsiden eller på andre nettsteder.

 • Informasjon om på hvilken måte du besøker nettstedet til Arcadia Finans

Når du besøker noen av våre nettsteder samler vi informasjon om enheten du benytter, for eksempel om du kobler deg opp med en PC, nettbrett eller smarttelefon, eller hvilken nettleser og nettoperatør du benytter.

 • Informasjon om hva du gjør på nettstedet

Når du besøker vårt nettsted får vi informasjon om din atferd. Vi kan blant annet få informasjon om hvilke sider du besøker, hvilke annonser du klikker på og hvilken reklame vi har vist til deg.

 • Nødvendige opplysninger for å få lånemuligheter

Du opplysningene du oppgir i registrering lagres i vår database. Ditt personnummer lagres vi kun dersom det oppstår en feil, og deretter midlertidig i en uke.

Personvernombud

Ledelsen hos Draivi Media Oy har ansvaret for håndteringen av personlig informasjon i forbindelse med virksomhetens drift.  Ansvaret inkluderer oppfølging av de personvernrutinene som følges av virksomheten.

Hva innebærer registrering?

Registrering hos Arcadia Finans gir deg mange fordeler.  Når du registrerer deg får du viktig informasjon på e-post, SMS eller telefon:

 • om hvordan du kan øke mulighetene dine til å få lån
 • om gode metoder for å styre din personlige økonomi bedre
 • om hvilke banker som tilbyr de beste refinansierings- og lånemulighetene
 • nyheter om finansbransjen

I utgangspunktet mottar du meldinger fra oss noen ganger i uken. Du kan velge å ikke motta flere meldinger ved å klikke på linken i slutten av meldingen.

Hvorfor samler vi inn personlig informasjon?

Vi samler inn personlig informasjon for å kunne gi deg et alternativ som passer best mulig, og de beste lånemuligheter blant våre samarbeidspartnere. Ved hjelp av dine kontaktopplysninger holde vi deg oppdatert om passende tilbud. Håndtering av personlig informasjon – også lagring og videreformidling av dem – skjer i sin helhet innenfor personvernlovgivningen.

Hva benyttes informasjonen til?

Vi arbeider for å tilby alle brukere av Arcadia Finans en skreddersydd brukeropplevelse.

Vi benytter personlig informasjon for å kunne:

 • tilby deg den tjenesten du forventer fra oss

Vi trenger for eksempel din e-postadresse og ditt mobiltelefonnummer for at utlånere skal kunne kontakte deg og tilby deg lånemuligheter basert på din registrering.

 • Forstå markedets behov og trender

Vi analyserer opplysningene og benytter oss dermed av opplysningene vi får når vi videreutvikler tjenesten. Vi kan for eksempel gi deg mer detaljerte råd om hvordan du ønsker mulighetene dine til å få lån, eller gi deg tilbud som er mer tilpasset for deg.

 • Forhindre uønsket eller kriminell virksomhet

Noe av det viktigste vi arbeider for er å sørge for at Arcadia Finans forblir et trygt sted.

Derfor gjør vi alt for å forhindre uønsket eller kriminell virksomhet. Nettleserkapsler og informasjon om annonse- og visningshistorikk er viktige verktøy for å kunne identifisere misbruk og bedrageriforsøk. En sikkerhetsgruppe følger nøye opp eventuelle mistanker om misbruk.

 • Informere deg om passende lånemuligheter gjennom e-post, SMS og telefon.

Vi informerer deg jevnlig om lånemulighetene vi har funnet som kan passe deg, dette gjøres gjennom e-post, SMS og telefon.

Deles opplysningene med andre?

Tredjeparter kan benytte din personlige informasjon til analyseformål. Tredjeparter som mottar opplysningene plikter å følge våre retningslinjer for håndtering av personvern. Ved mistanke om brudd kan opplysningene dine utleveres til myndigheter. De kan også utleveres dersom ved fare for bedrageri eller dersom de kan benyttes til å løse en tvist.

I noen tilfeller utleverer vi også personlig informasjon til virksomheter som vi samarbeider med innen CRM-tjenester, eller markedsføring på e-post og SMS.  Virksomheten har ikke rett til å benytte opplysningene til noe annet enn å tilby de tjenestene som de leverer til oss.

Opplysninger vi innhenter gjennom nettleserkapsler

Vi benytter nettleserkapsler i enkelte deler av tjenesten vår. Nettleserkapsler er små tekstfiler som inneholder informasjon. Disse lagres på din PC for å gi en forbedret brukeropplevelse. Du velger selv om du vil aktivere eller deaktivere funksjonen i din nettleser. Dersom du deaktiverer funksjonen kan du fremdeles benytte Arcadia Finans, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere tilstrekkelig.

Sletting av personlig informasjon

Vi lagrer ikke personlig informasjon lenger enn det som er hensiktsmessig, med mindre dette er påkrevd av lovgivning.  Vi har rutiner for å fjerne personlig informasjon og identifiseringsopplysninger, du kan be oss om å fjerne opplysningene. Dersom du vil avslutte abonnementet på vårt nyhetsbrev kan du gjøre dette ved å klikke på linken nederst i nyhetsbrevet.

Kontakt oss dersom du vil at din personlige informasjon skal fjernes fra vårt system: kundeservice@arcadiafinans.no

Kontaktopplysninger

Draivi Media Oy (FI-24645516)
PL 215
00101 Helsinki
Finland
E-post: kundeservice@arcadiafinans.no