Mange lån og kreditter

Har du flere lån og kreditter som du sliter med å håndtere? Kanskje du betaler høye renter og gebyrer hver måned? Da kan refinansiering være løsningen for deg!


Registrer deg gratis og finn muligheter til refinansiering for opptil 600 000 kr.

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.
*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/10 år, kostnad 81 658 kr, totalt 181 658 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad, vi samler bare informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån.


Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du samler alle dine eksisterende lån og kreditter til én enkelt låneavtale. Dette kan være en stor fordel, da du kan redusere månedlige kostnader, få bedre oversikt over økonomien din og potensielt spare penger i det lange løp.

Fordeler med refinansiering

Ved å refinansiere kan du også få bedre rentevilkår og betingelser på lånet ditt, spesielt hvis du har betalt av noen av dine eksisterende lån og har en bedre kredittscore enn da du først tok ut lånene. Dette kan også gjøre det lettere å betale tilbake lånet, da du kun trenger å forholde deg til én månedlig betaling og ikke flere forskjellige lån og kreditter med forskjellige renter og betalingsfrister.

Bruk vår tjeneste for å finne de gode lånemulighetene

Vår tjeneste kan hjelpe deg med å finne bedre løsninger med refinansiering fra flere banker og långivere samtidig. Du trenger bare å fylle ut en søknad, og vi vil kontakte deg med de beste tilbudene som passer dine behov og din økonomiske situasjon.

Husk å vurdere kostnadene og fordelene

Det er viktig å huske at refinansiering ikke nødvendigvis er riktig for alle. Det kan være lurt å vurdere kostnadene og fordelene før du tar en beslutning.

Bruk tjenesten vår i dag for å finne långivere som tilbyr refinansiering

Så hvis du har mange lån og kreditter og ønsker å få bedre kontroll over økonomien din, kan refinansiering være løsningen for deg. Sjekk ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne de beste muligheter på refinansiering.

Lån 5000 – 600 000 kr uten sikkerhet med hjelp fra Arcadia Finans:

  1. Velg lånebeløp, lånetid og månedlig betaling
  2. Registrer deg – uforpliktende og uten risiko
  3. Sjekk dine lånemuligheter

Finn de beste muligheter på refinansiering