Arcadia Finans affiliate program

Velkommen til sida for å registrere seg som Arcadia Finans-tilknytt selskap. Så flott at du er interessert i å bli ein del av dei tilknytte selskapa våre! Som Arcadia Finans-tilknytt selskap får du tilgang til det store nettverket vårt av långivarar og finansielle produkt du kan promotere på plattforma di.

For å komme i gang fyller du ut registreringsskjemaet med personopplysningane dine og kontaktopplysningar. Når du har fylt ut skjemaet, går kundekontakten vår gjennom søknaden din og kontaktar deg innan 24–48 timar.

Når du blir tilknytt Arcadia Finans, får du desse fordelane:

  1. Konkurransedyktige provisjonssatsar: Vi tilbyr nokre av dei mest konkurransedyktige provisjonssatsane i bransjen, slik at du kan få høg provisjon på kvart einaste sal som blir generert gjennom plattforma di.
  2. Ei lang rekkje finansielle produkt: Med tilgang til det store nettverket vårt av långivarar og finansielle produkt får du ei lang rekkje produkt du kan promotere, slik at du kan oppfylle behovet til kundane.
  3. Avansert sporing og rapportering: Det avanserte sporings- og rapporteringssystemet vårt gjer at du kan følgje med på innteninga di, sjå vekslingskursar og analysere trafikken din for å optimalisere ytinga til nettstaden din.
  4. Eigen kundekontakt: Du får tildelt din eigen kundekontakt som jobbar tett med deg for å sikre at du får all den hjelpa og alle dei ressursane du treng for å lykkast.

Det er raskt og enkelt å bli med i nettverket vårt. Berre fyll ut skjemaet, så tek vi oss av resten. Takk for at du vurderer Arcadia Finans som samarbeidspartnar. Vi ser fram til å samarbeide med deg!

Registrer deg her.