Refinansiere lån fra kr 5000 til 500000 uten sikkerhet

Arcadia Finans hjelper deg med å refinansiere lån. Fyll ut en gratis søknad og spar titusenvis av kroner i renter og lånekostnader. Vi sammenligner bare anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet.

Siden 2015 har vi hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med å spare penger.

  • ✔ Sjekk hva du kan refinansiere
  • ✔ Refinansiere lån fra kr 5 000 til 500 000
  • ✔ Uforpliktende og uten risiko

Gratis og uforpliktende oversikt!

Lånebeløp
- +
Nedbetalingstid
- +
Terminbeløp*
211 kr
Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 13,7 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 36 211 kr, totalt 136 211 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Sjekk hvor mye et lån vil koste – uforpliktende og uten risiko

Arcadia Finans er en gratis tjeneste som hjelper deg i lånemarkedet.  Vi sammenligner bankene og finansagenter for deg. Den kanskje mest åpenbare fordelen med sammenligning er at du kan få et refinansieringslån med lavere nominell rente. Registrer deg nå og se hvordan Arcadia Finans kan hjelpe deg.

  • Uforpliktende søknad uten risiko
  • Du kan søke om forbrukslån eller refinansieringslån på mellom 5 000 og 500 000 kr
  • Velg mellom ulike lånetilbud

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis og Sjekk hva du kan refinansiere – uforpliktende og uten risiko.

2.

SAMMENLIGN FLER LÅNETILBUD

Sammenlign refinansieringslån fra kr 5 000 til 500 000. Vi hjelper deg med å finne lån til refinansiering ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

3.

VELG LÅN TIL DIN DRØM

Når du har gjort en vurdering i ro og mak er du klar for å ta et valg. Du velger bank eller finansagent selv. Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg!

Hva er refinansiering?

Å refinansiere betyr å erstatte ett eller flere lån med et annet lån. Det er ofte lønnsomt å samle flere små og dyre lån, som for eksempel kredittkortgjeld og forbrukslån, i ett større lån. Dette kalles for å refinansiere kredittkortgjeld og å refinansiere forbruksgjeld.

Formålet med å samle all gjeld er å få bedre lånebetingelser, i form av lavere rente, færre gebyrer og bedre oversikt.

Refinansiering av lån

Å refinansiere lån kan være svært lønnsomt. Ved å refinansiere kan du få lavere rente og bedre betingelser. Det billigste er å refinansiere med sikkerhet i bolig, men dersom du ikke har denne muligheten finnes det mange banker som tilbyr rene refinansieringslån. Slike lån kalles også for refinansiering av gjeld uten sikkerhet. Refinansiering av lån er lønnsomt, spesielt refinansiering av forbruksgjeld.

Arcadia Finans har gjort det oversiktlig for deg å sammenligne refinansiering uten sikkerhet. På nettsidene til Arcadia Finans får du en liste over de bankene som tilbyr best refinansiering i Norge.
Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi summen du ønsker å låne, ønsket nedbetalingstid og noen flere opplysninger om deg selv. Systemet vil så finne de beste refinansieringslånene tilpasset dine behov. Deretter kan du i ro og mak finne ut mer om de ulike bankene og eventuelt sende en lånesøknad på de ulike tilbydernes sine sider.

Arcadia Norge samarbeider med sertifiserte og pålitelige banker og finansinstitusjoner som opererer i Norge. Du får en praktisk tjeneste for å sammenligne disse.

Hvordan søke refinansiering

Søk refinansiering ved å besøke Arcadia Finans sine sider. Her får du en oversikt over banker i Norge som tilbyr refinansiering av lån. Her kan du sammenligne og finne lånetilbud fra store og kjente banker.

Du sender bare inn en online søknad. Det er uforpliktende å søke refinansiering, du må ikke akseptere eventuelle lånetilbud du mottar.

Billig refinansiering

Billig refinansiering får du ved å sammenligne så mange banker som mulig. Det kan du gjøre på Arcadia Finans sine nettsider.

Hvor billig refinansiering du til slutt får, vil avhenge av flere faktorer, blant annet din økonomiske situasjon. Beste refinansiering finner du ved å innhente flere lånetilbud.

Refinansiering uten sikkerhet

Å refinansiere uten sikkerhet betyr at man får et refinansieringslån uten å måtte stille noe objekt, som for eksempel en bolig eller en eiendom, som sikkerhet. Siden banken ikke har noen form for sikkerhet, vil renten på refinansieringslån uten sikkerhet være noe høyere.

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet tilbys av mange banker i Norge. Du kan sende søknad online om få refinansiering uten sikkerhet. Lånet utbetales kort tid etter at du har fått innvilget søknaden.

Refinansiering kredittkort

refinansiere kredittkort

Det er som regel lønnsomt å refinansiere kredittkortgjeld. Grunnen til dette er at kredittkortgjeld har svært høy rente sammenlignet med andre typer lån. Å refinansiere gjeld knyttet til kredittkort kan senke dine lånekostnader betraktelig.

Å refinansiere flere kredittkort med gjeld er ekstra lønnsomt. Da sparer du også penger på færre innbetalingsgebyrer og du får bedre oversikt. Refinansiering kredittkort kan spare deg for mye penger hver måned. Samle kredittkort og senk dine lånekostnader.

Refinansiere boliglån

Refinansiere boliglån

Å refinansiere boliglån kan spare deg for mye penger. De fleste huseiere har store summer i boliglån, derfor kan selv små renteforskjeller utgjøre betydelige besparelser.

Å refinansiere gjeld knyttet til bolig er noe de fleste burde gjøre med jevne mellomrom. Dersom banken din ikke er villig til å gi deg den beste renta på boliglånet, er det ikke noe i veien for å bytte bank.

Fordeler med å refinansiere

Fordeler med refinansiere lån

Fordeler med å samle all gjeld og refinansiere er mange. Du får lavere månedlige lånekostnader på grunn av lavere rente og færre gebyrer. Flere fordeler med å refinansiere er at du får bedre oversikt over din økonomi og færre regninger å forholde deg til.

Refinansiering og lav rente får du ved å sammenligne flere banker. Det er fordi det er renteforskjeller mellom bankene. De ulike bankene vektlegger også ulike ting ved din søknad.

Spørsmål og svar:

Hvordan refinansiere smålån og dyr gjeld?

Mange lurer på hvordan refinansiere smålån og dyr gjeld. Det beste er å samle alle slike lån til ett større lån. Samle kredittkort vil gi deg lavere lånekostnader. Det samme vil refinansiering av forbruksgjeld.

Hvor mye kan jeg refinansiere?

Hvor mye du kan refinansiere vil avhenge av flere faktorer, blant annet av hvor mye gjeld du har i forhold til din inntekt.

Hva betyr refinansiering?

Refinansiering betyr å erstatte et lån med et annet lån, eller å øke et lån. Du kan refinansiere mange forskjellige typer lån.

Hva er refinansiering av boliglån?

Refinansiering av boliglån innebærer å enten øke boliglånet, eller å flytte ditt boliglån til en annen finansinstitusjon. Det er også mulig å bake andre typer lån, for eksempel kredittkortgjeld og forbrukslån inn i boliglånet.

Hvilke typer lån jeg kan jeg refinansiere?

Du kan refinansiere de fleste typer lån. Det er vanligst med refinansiering av gjeld knyttet til boliglån, billån, forbrukslån og kredittkortgjeld. Å refinansiere forbruksgjeld og kredittkortgjeld er ofte svært lønnsomt. Billigste refinansiering av lån får du ved å innhente tilbud fra flere lånetilbydere.

Hvorfor er refinansiering bra?

Refinansiering er bra fordi det senker dine månedlige lånekostnader og gir deg bedre oversikt. Beste refinansiering finner du ved å sammenligne flere lån.

Hvor lang tid tar det å få tid på lånesøknaden?

De fleste søknader om refinansiering lån blir behandlet allerede samme dag som du sender søknaden. Søk refinansiering online, da tar det som regel kortest tid og du får best refinansiering.

Refinansiere lån uten sikkerhet

Hos Arcadia Finans sammenligner vi bankene for deg. Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000 og sjekk hvor mye et lån vil koste. Ved å klikke på “SJEKK NÅ”, gir du oss tillatelse til å sende deg lånetilbud samt mer informasjon om din søknad via e-post eller SMS. Vår lånesammenligning er drevet av Top5Credits.com.

Med Arcadia Finans kan du sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Arcadia Finans eies av Draivi Media Oy.