Nettbanker er kommet for å bli. Dette er gode nyheter for de som trenger lån, for når konkurransen på lånemarkedet er hard, går lånekostnadene vanligvis ned.

Vår siste rapport forteller at bruk av en finansagent kan være gunstig for nordmenn som vurderer et usikret lån med lave renter. I mange tilfeller kan det føre til et billigere lån sammenlignet med et lån fra din egen bank. Arcadia Finans ble grunnlagt i 2015, og forbinder nordmenn med finansagenter som opererer i hele Skandinavia, og hjelper forbrukere med å få et rimeligere lån fra innenlandske og internasjonale banker.

Selv om lånetilbudet fra egen bank kan virke som et godt tilbud, er det alltid fornuftig å sammenligne med andre tilbud på markedet. Å be om lånetilbud fra en finansagent koster ingenting, og prosessen gjøres på nett. Godkjenningsprosessen kan gå mye tregere i de vanlige bankene, og i mange tilfeller må du ha sikkerhet som hus eller annen eiendom. Den klare fordelen med finansagentene er at de er fleksible. Vi anbefaler på det sterkeste at du sammenligner mange forskjellige alternativer før du søker om lån. Dette er den ENESTE måten du kan være sikker på at du ikke betaler for mye for ditt usikrede lån. Bruk Arcadia Finans og se hvor du får det billigste lånet. Sammenlign lån gjennom finansagenter.

Finansagenter jobber vanligvis med mer enn 10 ulike banker, men i noen tilfeller kan det være opptil 25 forskjellige banker. Dette betyr ikke bare at sjansene for å få et lånetilbud er mye høyere, men du vil også sannsynligvis få en lavere rente ved hjelp av en finansagent sammenlignet med egen bank. Mange vanlige banker tilbyr bare lån til egne kunder, og renten på usikrede lån avhenger av din kundestatus.

Sammenligning av lån er et økonomisk klokt valg

Det er aldri klokt å ta det første lånetilbudet som kommer – det kan bli en veldig dyr avgjørelse. Hvis du bruker litt tid på å sammenligne ulike alternativer, kan du spare store beløp. Sammenligning av lån med Arcadia Finans er gratis og gjøres på nett. Med Arcadia Finans kan du få låneavtaler fra kjente innenlandske banker og utenlandske långivere. Sammenligning av lån er økonomisk sett en stor avgjørelse uansett om du søker om et nytt lån eller om du allerede har lån. Det er mulig at du kan få en bedre avtale for ditt nåværende lån, noe som selvsagt betyr at du sparer penger.

Finn en finansagent og et bedre lån gjennom Arcadia Finans:

  1. Velg lånebeløp, lånetid og månedlig betaling
  2. Registrer deg gratis – uforpliktende og uten risiko
  3. Sjekk dine lånemuligheter

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad, vi samler bare informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån.

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.
*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/10 år, kostnad 81 658 kr, totalt 181 658 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.