Forbrukslån fra kr 5000 til 500000 uten sikkerhet

Finn beste forbrukslån – uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne forbrukslån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Vi sammenligner bare anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet.

Siden 2015 har vi hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med å spare penger.

  • ✔ Sjekk hvor mye et forbrukslån vil koste
  • ✔ Sammenlign forbrukslån opptil 500 000
  • ✔ Uforpliktende og uten risiko

Gratis og uforpliktende oversikt!

Lånebeløp
- +
Nedbetalingstid
- +
Terminbeløp*
211 kr
Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 13,7 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 36 211 kr, totalt 136 211 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Sjekk hvor mye et forbrukslån vil koste – uforpliktende og uten risiko

Arcadia Finans er en gratis tjeneste som hjelper deg i lånemarkedet.  Vi sammenligner bankene for deg. Den kanskje mest åpenbare fordelen med sammenligning er at du kan få et forbrukslån med lavere nominell rente. Registrer deg og se hvordan Arcadia Finans kan hjelpe deg.

  • Uforpliktende søknad uten risiko
  • Du kan søke om forbrukslån på mellom 5 000 og 500 000 kroner
  • Velg mellom ulike lånetilbud

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis og sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko.

2.

SAMMENLIGN FLER LÅNETILBUD

Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000. Vi hjelper deg med å finne forbrukslån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

3.

VELG LÅN TIL DIN DRØM

Når du har gjort en vurdering i ro og mak er du klar for å ta et valg. Du velger bank eller finansagent selv. Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg!

Finn beste forbrukslån

forbrukslån på dagen

Et forbrukslån er et fleksibelt lån som du kan bruke på akkurat det du vil, om det så er til oppussing, reiser, studier, bryllup eller til refinansiering av annen gjeld. Etter at du har fått utbetalt lånet til din konto, står du fritt til å disponere pengene. Det finnes mange tilbydere av forbrukslån i Norge, og for å få den laveste renten og de beste betingelsene bør du sammenligne så mange banker og finanstilbydere som mulig. Det kan du gjøre hos Arcadia Finans.

Slik finner du billigste forbrukslån

Å sammenligne forbrukslån med lav rente på Arcaida Finans er praktisk. Du legger bare inn ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid, så får du beregnet terminbeløp, altså hvor mye du må betale hver måned. Du kan sammenligne lån fra 5 000 til 500 000 kroner.

Videre legger du inn din inntekt, informasjon om arbeidsforhold, om du har betalingsanmerkninger og om du har boliglån. Deretter får du listet opp bankene som ønsker å tilby deg forbrukslån uten sikkerhet. Du får på en oversiktlig måte informasjon om tilgjengelige lånebeløp, effektiv rente, løpetid og aldersgrense for å søke lånet. Dette gjør at du kan sammenligne Norges billigste forbrukslån med de beste betingelsene tilpasset din økonomiske situasjon. Deretter kan du klikke deg videre og søke om beste forbrukslån fra de ulike tilbyderne.

Husk at det er uforpliktende å søke om lån, det betyr at du ikke må si ja til et eventuelt lånetilbud som du mottar.

Billig forbrukslån via Arcadia Finans Norge

Arcadia Norge gir en oversikt over pålitelige tilbydere av billig forbrukslån. Forbrukslån i Norge er strengt regulert. Alle bankene og finansinstitusjonene som listes opp er trygge banker som har lov til å operere i Norge. Sammenlign forbrukslån med Arcadia sin lånekalkulator nå. Søk forbrukslån ved å klikke deg videre til de ulike tilbyderne.

Forbrukslån med lav rente

Mange lurer på hvilken rente de kan få på forbrukslån i Norge. Billig forbrukslån med den laveste renten og de beste betingelsene får du ved å innhente tilbud fra flere banker. Hvilken rente du til slutt blir tilbudt vil avhenge av din økonomiske situasjon og renteforskjeller mellom bankene.

Forbrukslån uten sikkerhet

Merk at forbrukslån uten sikkerhet mener at banken ikke tar pant eller sikkerhet i noe objekt, som for eksempel bolig eller eiendom. Det er grunnen til at renten på forbrukslån er noe høyere sammenlignet med renten på for eksempel et huslån eller et billån.

Forbrukslån i Norge

I Norge har Finanstilsynet laget strenge regler som bankene og finansinstitusjonene må følge, slik at prosessen med å søke lån går riktig for seg. Eksempelvis har ikke bankene lov til å gi lån hvis kundens samlede gjeld overstiger 5 ganger inntekten.

billig forbrukslån norge

Tips når du skal søke om beste forbrukslån

  • Før du skal søke forbrukslån, bør du alltid tenke igjennom hva du skal bruke pengene til og hvor mye du trenger å låne. Det er ikke vits i å ta opp mer forbrukslån enn du trenger.
  • Du bør også ha en plan for hvordan du skal betale tilbake lånet. Dersom du misligholder lånet, kan du havne i alvorlig økonomisk knipe.
  • Beste rente forbrukslån får du ved å sammenligne så mange banker og finansinstitusjoner som mulig.
  • Før du søker om forbrukslån eller andre typer lån, bør du alltid kvitte deg med eventuelle betalingsanmerkninger eller avslåtte pågående inkassosaker. Dersom du har slike anmerkninger vil du i de fleste tilfeller få automatisk avslag på lånesøknaden.

Sammenlign forbrukslån

Hos Arcadia Finans sammenligner vi bankene for deg. Sammenlign forbrukslån fra kr 5 000 til 500 000 og sjekk hvor mye et lån vil koste. Ved å klikke på “SJEKK NÅ”, gir du oss tillatelse til å sende deg lånetilbud samt mer informasjon om din søknad via e-post eller SMS. Vår lånesammenligning er drevet av Top5Credits.com.

Med Arcadia Finans kan du sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Arcadia Finans eies av Draivi Media Oy.

Spørsmål og svar:

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som gis uten at banken stiller noen form for sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å gi banken garanti i form av bolig, eiendom eller lignende. Et forbrukslån kan du også bruke på akkurat det du vil.

Hvor mye kan jeg låne forbrukslån?

Hvor mye du kan låne vil avhenge av din økonomiske situasjon. Hvor mye banken er villig til å gi deg i lån, kommer an på din totale økonomi. Dersom du har lite gjeld og høy stabil inntekt vil du kunne låne mer enn om du har lav inntekt og mye gjeld.

Hvilket forbrukslån er billigst?

Forbrukslån rente vil variere mye fra bank til bank. I tillegg vil din totale økonomiske situasjon og din kredittscore være avgjørende faktorer for hvilken rente du blir tilbudt. Du bør være klar over at bankene vektlegger ulike faktorer, derfor lønner det seg å sammenligne så mange banker som mulig når du skal søke forbrukslån.

Hvorfor får jeg ikke forbrukslån?

Det kan være flere årsaker til at du ikke får forbrukslån. En av årsakene kan være at du har for mye gjeld fra før i forhold til inntekt. Din samlede gjeld kan nemlig ikke overstige 5 ganger din brutto inntekt. En annen vanlig grunn til at noen får avslag på søknaden om forbrukslån er at de har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. De fleste banker vil nemlig si nei om du har slike anmerkninger.

Tar det lang tid å få svar på lånesøknaden?

Nei. De fleste får svar på lånesøknaden samme dag som de søker eller neste virkedag.
Søk om forbrukslån på Arcadia Finans sine nettsider slik at du får beste forbrukslån lav rente.