Forbrukslån
5 000 – 600 000 kr
uten sikkerhet

Finn forbrukslån – uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne forbrukslånemuligheter ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Vi sammenligner bare anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet.

Siden 2015 har vi hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med å spare penger.

  • ✔ Se hva slags lånemuligheter du kan få
  • ✔ Muligheter til forbrukslån opptil 600 000 kr
  • ✔ Uforpliktende og gratis

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.
*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/10 år, kostnad 81 658 kr, totalt 181 658 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Se hva slags lånemuligheter du kan få – uforpliktende og gratis

Arcadia Finans er en gratis tjeneste som hjelper deg i lånemarkedet.  Vi finner lånemuligheter for deg. Den kanskje mest åpenbare fordelen med sammenligning er at du kan få et lån med lavere nominell rente. Registrer deg og se hvordan Arcadia Finans kan hjelpe deg.

  • Uforpliktende registrering
  • Lånemuligter på mellom 5 000 og 600 000 kr

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis – uforpliktende og gratis.

2.

SJEKK LÅNEMULIGHETER

Vi hjelper deg med å finne passende lånemuligheter.

3.

BE OM ET LÅNETILBUD

Fortsett prosessen med våre anbefalte partnere og be om et lånetilbud.

Muligheter til forbrukslån opptil 600 000

forbrukslån på dagen

Et forbrukslån er et fleksibelt lån som du kan bruke på akkurat det du vil, om det så er til oppussing, reiser, studier, bryllup eller til refinansiering av annen gjeld. Etter at du har fått utbetalt lånet til din konto, står du fritt til å disponere pengene. Det finnes mange tilbydere av forbrukslån i Norge, og for å få den laveste renten og de beste betingelsene bør du sammenligne så mange banker og finanstilbydere som mulig.

Muligheter til billig forbrukslån via Arcadia Finans

Arcadia Norge gir en oversikt over pålitelige lånemuligheter av forbrukslån. Forbrukslån i Norge er strengt regulert. Alle bankene og finansinstitusjonene som listes opp er trygge banker som har lov til å operere i Norge. Vi hjelper deg med å finne forbrukslånemuligheter ved å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån.

Forbrukslån med lav rente?

Mange lurer på hvilken rente de kan få på forbrukslån i Norge. Billig forbrukslån med den laveste renten og de beste betingelsene får du ved å innhente tilbud fra flere banker. Hvilken rente du til slutt blir tilbudt vil avhenge av din økonomiske situasjon og renteforskjeller mellom bankene.

Forbrukslån uten sikkerhet

Merk at forbrukslån uten sikkerhet mener at banken ikke tar pant eller sikkerhet i noe objekt, som for eksempel bolig eller eiendom. Det er grunnen til at renten på forbrukslån er noe høyere sammenlignet med renten på for eksempel et huslån eller et billån.

Forbrukslån i Norge

I Norge har Finanstilsynet laget strenge regler som bankene og finansinstitusjonene må følge, slik at prosessen med å søke lån går riktig for seg. Eksempelvis har ikke bankene lov til å gi lån hvis kundens samlede gjeld overstiger 5 ganger inntekten.

billig forbrukslån norge

Tips når du skal søke om beste forbrukslån

  • Før du skal søke forbrukslån, bør du alltid tenke igjennom hva du skal bruke pengene til og hvor mye du trenger å låne. Det er ikke vits i å ta opp mer forbrukslån enn du trenger.
  • Du bør også ha en plan for hvordan du skal betale tilbake lånet. Dersom du misligholder lånet, kan du havne i alvorlig økonomisk knipe.
  • Beste rente forbrukslån får du ved å sammenligne så mange banker og finansinstitusjoner som mulig.
  • Før du søker om forbrukslån eller andre typer lån, bør du alltid kvitte deg med eventuelle betalingsanmerkninger eller avslåtte pågående inkassosaker. Dersom du har slike anmerkninger vil du i de fleste tilfeller få automatisk avslag på lånesøknaden.

Sammenlign forbrukslån

Med Arcadia Finans kan du sjekk hva slags lånemuligheter du kan få – uforpliktende og gratis. Vi hjelper deg med å finne lånemuligheter fra anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet. Arcadia Finans eies av Draivi Media Oy.

Spørsmål og svar:

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som gis uten at banken stiller noen form for sikkerhet, det vil si at du ikke trenger å gi banken garanti i form av bolig, eiendom eller lignende. Et forbrukslån kan du også bruke på akkurat det du vil.

Hvor mye kan jeg låne forbrukslån?

Hvor mye du kan låne vil avhenge av din økonomiske situasjon. Hvor mye banken er villig til å gi deg i lån, kommer an på din totale økonomi. Dersom du har lite gjeld og høy stabil inntekt vil du kunne låne mer enn om du har lav inntekt og mye gjeld.

Hvilket forbrukslån er billigst?

Forbrukslån rente vil variere mye fra bank til bank. I tillegg vil din totale økonomiske situasjon og din kredittscore være avgjørende faktorer for hvilken rente du blir tilbudt. Du bør være klar over at bankene vektlegger ulike faktorer og derfor lønner det seg å finne lånemuligheter gjennom Arcadia Finans

Hvorfor får jeg ikke forbrukslån?

Det kan være flere årsaker til at du ikke får forbrukslån. En av årsakene kan være at du har for mye gjeld fra før i forhold til inntekt. Din samlede gjeld kan nemlig ikke overstige 5 ganger din brutto inntekt. En annen vanlig grunn til at noen får avslag på søknaden om forbrukslån er at de har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. De fleste banker vil nemlig si nei om du har slike anmerkninger.