Lånekalkulatoren gir et overblikk for å ta den rette beslutningen

Lånekalkulatoren er et gratis verktøy fra Arcadia Finans som hjelper deg med å finne et lån som passer dine behov og ditt inntektsnivå. Lånekalkulatoren gjør det enklere å forstå hva som vil være et passende lånebeløp og en passende låneperiode for deg. Dette gjøres ved å gi deg et estimat over det månedlige lånebeløpet og tilbakebetalingsperioden.

Men husk at et lånetilbudet alltid er personlig, Det betyr at du kun vil få et reelt bilde av lånets totalkostnad, når du søker hos våre partnere. Heldigvis er det gratis og uforpliktende å få oversikt med Arcadia Finans. 

kr +
år +
% +
kr
kr
0 kr
60 måneder
0 kr
0.00 kr
0 kr
0 %
Vis nedbetalingsplan

Finn dine lån

Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 37 595 kr, totalt 137 595 kr. Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.


Hvordan fungerer lånekalkulatoren? 

Lånekalkulatoren fra Arcadia Finans sin er veldig enkel å bruke. Start med å angi ønsket lånebeløp og tilbakebetalingsperiode, samt noe tilleggsinformasjon. Kalkulatoren vil deretter gi deg et estimat over lånets månedlige utgifter, rentesats å totalkostnad. Lånekalkulatoren fra Arcadia Finans har allerede hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med lån. 


Hvorfor bruke en lånekalkulator? 

Lånekalkulatoren vil gjøre det enklere å få oversikt over hvordan renter og andre kostnader, f.eks. Etablerings- og termins gebyrer, påvirker tilbakebetalingene og lånets totalkostnader. I tillegg til lånekalkulatoren tilbyr vi en praktisk tilbakebetalingsplan der du ser det nøyaktige månedsbeløpet som skal trekkes fra, andelen renter og gjenstående lånebeløp. På den måten blir det mye enklere å planlegge tilbakebetalingen av lånet. 

Det lønner seg alltid å planlegge lånet, slik at lånetiden og de månedlige betalinger er tilpasset for din økonomiske situasjon. På den måten kan lånet avvikles uten problemer. 

Lånekalkulatoren er bare veiledende. Du vil motta endelig informasjon om månedsbeløpene og lånets totalkostnad når du mottar lånetilbudene. 

Når bør jeg bruke lånekalkulatoren?

Det lønner seg alltid å bruke en gratis lånekalkulator, enten du er ute etter et nytt lån eller ønsker å refinansiere gamle lån. Ved å bruke lånekalkulatoren kan du få et overblikk av totalkostnaden for et nytt lån. Dette vil gjøre det enklere for deg å treffe det beste valget for din økonomi. 

Hva er den effektive rentesatsen?

Når du sammenligner lån ved hjelp av effektiv rentesats vil du få et klarere bilde av lånekostnaden enn om du f.eks. sammenligner lån bare på grunnlag av nominell rentesats.