kombinere gamle lån

Livet er fullt av overraskelser, noen av dem er gode og andre kan gi betydelig ustabilitet i økonomien. Det er spesielt sannsynlig at det har vært endringer i økonomien din på grunn av covid-19. Mange har problemer med å tilbakebetale gamle lån, kredittkortregninger og andre obligatoriske innbetalinger. I verste fall er det flere betalingslån samtidig.

Dette var også tilfellet med Oliver fra Oslo på grunn av hans uventede sykdom. Olivers økonomi gikk fra god til forferdelig fort fordi han ikke kunne jobbe normalt og lånene og regningene måtte betales. For å forsørge familien tok Oliver opp lån på 360 000 kr, og med en streng plan klarte han å forkorte betalingsperioden betydelig. Men en veldig stram nedbetalingsplan gjorde det økonomisk utfordrende å tilbakebetale de ulike lånene, siden rentesatsene var høye og nesten 20 000 kr ble borte månedlig bare for å tilbakebetale lånene.

Oliver tenkte på hva han kunne gjøre for å minske det økonomiske presset, situasjonen var ikke god for noen. Han begynte å undersøke alternativer på nett som kunne redde ham og familien fra økonomisk krise. Etter grundige undersøkelser endte Oliver opp på nettstedet til Arcadia Finans som oppga at det å kombinere gamle lån, avdrag og kredittkortgjeld kan spare betydelige mengder lånekostnader per måned.

Oliver sparer 16 000 kr i måneden takket være refinansiering

Oliver kombinerte sine gamle lån til et større lån med Arcadia Finans. Nå er hans månedlige lånekostnader på kun 4000 kr. Oliver fikk også lavere rente og en mer fleksibel betalingsperiode på lånet sitt. Nå sparer Oliver totalt 16 000 kr, og han har 80 % mer penger å bruke hver måned. Oliver var veldig smart da han kombinerte lånene fordi han nå har mer penger til å hjelpe familien med. Nå trenger han ikke lenger stresse med hvordan han skal få betalt de neste avdragene.

Oliver har 80% mer penger å bruke hver måned takket være refinansiering

Kombiner lånene dine og spar penger

Hvis du har gamle lån, avdrag og kredittkortgjeld, kan du kombinere dem til ett billigere lån med en rimelig betalingsperiode. Vi i Arcadia Finans hjelper deg med å kombinere lån på opptil 600 000 kr uten forpliktelser. Vi finner lånemuligheter for deg fra anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet. Prøv den nå og se hvor mye du kan spare når du kombinerer lånene dine.

6 grunner til at kombinere lån med Arcadia Finans:

  • Du får lavere rente på lånet
  • Minimer kostnadene til kontoadministrasjon
  • Du unngår ekstra faktureringstillegg
  • Du betaler bare tilbake ett lån

Ikke bekymre deg! Dette er ikke en lånesøknad.

Lånebeløp
Nedbetalingstid
Est. terminbeløp*
211 kr
Dette er ikke en lånesøknad, vi samler informasjon for å presentere forskjellige alternativer der du kan søke om lån. Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.
*Eks: Nom. rente 13.35 %, eff. rente 14.19 %, 100 000 kr o/10 år, kostnad 81 658 kr, totalt 181 658 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.