Spørsmål og Svar

1. HVA ER ARCADIA FINANS, OG HVORDAN KAN DET HJELPE MEG?

Arcadia Finans er en norsk tjeneste som hjelper deg med å søke etter et lån. Vi sender din lånesøknad videre til en finansagent som samarbeider med over 15 banker og långivere, for å sikre oss at du får det best mulige tilbudet på grunnlag av dine individuelle behov. Vi hjelper deg også med å sammenligne forskjellige banker og gir deg nyttige tips om lån og økonomi.

2. HVA SKJER NÅR JEG SØKER LÅN?

Når du har levert lånesøknaden din, overføres søknadsprosessen i sin helhet til våre samarbeidspartnere som sluttfører håndteringen av lånesøknaden din. Du forplikter deg ikke til noe, men kan fritt velge mellom de lånetilbudene du får, og du kan akseptere dem eller forkaste dem. Du kan når som helst kontrollere status for lånesøknaden din direkte hos samarbeidspartnerne våre.

3. HVEM KAN SØKE LÅN?

For å søke lån online må du være lignet/skattet til Norge i over 3 år, ikke ha betalingsanmerkninger, tjener minst 10 000 kroner i måneden og være minst 18 år gammel.

4. KAN JEG SLÅ SAMMEN GAMLE LÅN?

Du kan lett slå sammen dyre kredittkortlån og andre smålån og på den måten sitte igjen med penger til annet du trenger. Du kan søke om å slå sammen lån når du fyller ut lånesøknaden. Angi totalsummen på de lånene du vil slå sammen som lånebeløp når du søker lån.

5. LØNNER DET SEG Å HA EN MEDLÅNSTAKER?

En medlånstaker øker mulighetene til å få lån. Spesielt dersom man trenger et stort lån, er det en fordel å ha en medlånstaker. En medlånstaker kan også påvirke renten og andre lånevilkår på en positiv måte. Medlånstakeren er en person har ansvar for lånet sammen med låntakeren. Ofte er det en samboer eller ektefelle som er medlånstaker, men det kan også være en annen person, for eksempel en venn eller slektning.

6. HVOR HØY BLIR RENTEN PÅ LÅNET?

Renter og lånevilkår er individuelle. Renten får du vite ved å fylle ut søknaden som vi videreformidler til vår samarbeidspartner og som vil komme tilbake til deg via telefon eller epost med eventuelle lånetilbud. Du bestemmer fritt om du vil akseptere de lånetilbudene du får eller ikke.

7. HVORDAN ANNULLERER JEG EN LÅNESØKNAD OG LÅNETILBUD?

Du forplikter deg ikke til noen ting, men kan fritt velge om du aksepterer lånetilbudene eller ikke, og du trenger ikke annullere lånesøknaden. Du kan si opp markedsføringsmeldingen ved å klikke på lenken nederst i eposten eller tekstmeldingen.