Lån til drømmebåten fra kr 5000 til 500000

Finn beste og billigste båtlån– uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne båtlån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

Gratis og uforpliktende oversikt!

Lånebeløp
- +
Nedbetalingstid
- +
Terminbeløp*
211 kr
Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 13,7 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 36 211 kr, totalt 136 211 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.
  • Relevante tilbydere av båtlån
  • En praktisk og velfungerende tjeneste

Sjekk hvor mye et båtlån vil koste – uforpliktende og uten risiko

Båtlån er veldig vanlig i disse dager og det er mange banker som tilbyr lån uten sikkerhet for nye og brukte båter. Man kan sammenligne tilbydere av båtlån og andre lån hos Arcadia Finans. På deres nettside kan man gå gjennom alle de beste båtlånene som forbrukerne har søkt på. Da kan man komme fram til et tilbud som passer sitt formål. Etter at man har lagt inn sin informasjon så vil systemet finne fram til de bankene og långiverne som har de beste båtlånene uten sikkerhet.

  • Uforpliktende søknad uten risiko
  • Du kan søke om båtlån på mellom 5 000 og 500 000 kroner
  • Velg mellom ulike lånetilbud

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis og sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko.

2.

SAMMENLIGN FLER LÅNETILBUD

Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000. Vi hjelper deg med å finne båtlån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

3.

VELG LÅN TIL DIN DRØM

Når du har gjort en vurdering i ro og mak er du klar for å ta et valg. Du velger bank eller finansagent selv. Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg!

Båtlån uten egenkapital

Det er fullt mulig å kjøpe båt uten å ha oppsparte midler. Dette kalles båtlån uten egenkapital og har mange fordeler. Banker som DBN, Nordea, Komplett Bank og mange andre tilbyr lån i løpet av en dag og vi sammenligner dem for deg. Man kan låne opp til 500.000 kroner til båtlån uten egenkapital.

Billigste båtlån

Billigste båtlån

Når det er snakk om båtlån så er det billigst å ha egenkapital tilgjengelig. Arcadia Finans sammenligner mange båtlån for deg slik at du skal finne fram til de aller billigste båtlån som gjelder for din økonomiske situasjon. Gi drømmebåten en sjanse.

Båtlån kalkulator

Båtlån kalkulator

En kalkulator for båtlån setter fokus på de viktige tingene. Hvilken båt har man råd til, hva blir rentekostnaden for et slikt lån også videre. Vet man hvilken båt man vil ha, så kan man bruke malen til å plotte inn riktig informasjon. Husk at båtpant vil gi bedre rente over tid.

Renter på båtlån uten sikkerhet

Renter på båtlån uten sikkerhet

Når du har fått lånebeviset så må du kjenne til rentene på båtlånet. Rentene på tilsvarende lån garanteres med 100% og en rente som ligger marginalt over et lån der man kan ilegge sikkerhet. Men på grunn av pågangen av båtkjøp de siste årene, så har bransjen sett nytten i å hjelpe flest mulig å oppnå drømmen om båt.

Fordeler med båtlån uten sikkerhet

Fordeler med båtlån uten sikkerhet

Man slipper å pantsette huset for å kjøpe båt, og man unngår å binde nyttig kapital til den. Men man skal huske på at kostnaden for båtlån uten noen form for sikkerhet er dyrere enn dersom man kan stille garanti. Men når det er sagt, et båtlån uten sikkerhet gir også deg muligheten til å oppleve late dager på sjøen.

Tips når du skal ta båtlån for å kjøpe båt

Det er flere ting man bør tenke på når man skal skaffe seg en båt. Derfor bør man saumfare markedet slik at man kjenner til fallgruvene. Man bør sjekke om båten er registrert som småbåt og at den har disse numrene:

  • WIN-kode
  • Registreringsnummer
  • CE-merke

WIN-koden er båtens serienummer. Dette sier noe om båtens opphav og at den er rettmessig produsert. WIN-koden fins på skroget.

Norske båter skal registreres slik at man kan finne ut om selgeren er det rettmessige eier av båten. CE-merke er en europeisk standard som forteller oss om båten er produsert med de gitte betingelsene.

Beste båtlån med Arcadia Finans

Man skal gå gjennom en kort sjekkliste når man søker om båtlån. Det er ønsket lånesum og litt informasjon om seg selv. Etterpå vil søknaden gå gjennom en prosess som viser deg en rekke muligheter til å kjøpe drømmebåten. Tilbudene er bare forslag basert på din informasjon, og det blir da opp til søkeren å gjøre ytterligere søk og komme fram til et tilbud som passer. Man benytter seg av lenken som vises og dermed blir man koblet til den banken som man velger ut. Da kan man se nærmere på tilbudet som man har valgt. Ting som rente, løpetid og andre vilkår er smart å vurdere nærmere.

Ta deg tid til å se nøye på tilbudet du har fått. Se på hvilke andre muligheter du har og sammenlign flere ulike tilbud slik at du finner det som passer best. Nå kan man gå videre med låne-prosessen.

Spørsmål og svar:

Hvor mye kan jeg låne til båt?

Hos Arcadia Finans finner man båtlån mellom 5000 kroner og opp til 500.000 kroner. Dette er både lån med og uten sikkerhet.

Hvorfor er båtlån uten egenkapital bra?

Når du har fått opp øynene for båtlivet, vil man gjerne ta del i det med en gang. Man slipper å ha lagt seg opp penger som spiser av månedsbudsjettet og man slipper å legge pant i bolig. Dermed står man fritt til å søke om båtlån uten sikkerhet eller egenkapital.

Hva er minste og lengste løpetid på båtlån?

Båtlån har en maksimal løpetid på 15 år. Man kan velge å samle smålån, men da må man sørge for å gå gjennom en budsjett-plan på forhånd. Dersom man har penger til gode kan man sørge for å betale ned båtlånet fortere. Minste løpetid på båtlån er 1 år.