Finn det det beste og billigste MC lånet

Finn beste MC lån – uforpliktende og uten risiko. Drømmer du om å kjøpe en ny eller brukt motorsykkel? Her er hvordan du kan finansiere drømmesykkelen med et billig MC lån. Vi sammenligner bare anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet.

Siden 2015 har vi hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med å spare penger.

  • ✔ Sjekk hvor mye et MC-lån vil koste
  • ✔ Sammenlign MC-lån fra kr 5 000 til 500 000
  • ✔ Uforpliktende og uten risiko

Gratis og uforpliktende oversikt!

Lånebeløp
- +
Nedbetalingstid
- +
Terminbeløp*
211 kr
Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 13,7 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 36 211 kr, totalt 136 211 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Sjekk hvor mye et MC-lån vil koste – uforpliktende og uten risiko

Med Arcadia Finans kan du kan lett sammenligne lånetilbud fra flere långivere samtidig. Arcadia Finans søker etter det beste MC-lånet tilpasset dine behov. Alt du trenger å gjøre, er å angi ønsket lånebeløp, lånetid og litt informasjon om deg selv. Etter det viser systemet umiddelbart de beste MC-lånene basert på din informasjonen.

Fyll ut informasjonen nedenfor og sammenlign lån med Arcadia Finans.

  • Uforpliktende søknad uten risiko
  • Du kan søke om motorsykkellån på mellom 5 000 og 500 000 kroner
  • Velg mellom ulike lånetilbud

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis og sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko.

2.

SAMMENLIGN FLER LÅNETILBUD

Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000. Vi hjelper deg med å finne forbrukslån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

3.

VELG LÅN TIL DIN DRØM

Når du har gjort en vurdering i ro og mak er du klar for å ta et valg. Du velger bank eller finansagent selv. Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg!

Hva er et MC lån?

Som navnet antyder, er MC lån et lån du tar opp for å kjøpe en motorsykkel. Du kan enten ta opp et tradisjonelt MC lån eller et såkalt usikret MC lån.

Forskjellen er først og fremst at du med et tradisjonelt MC-lån bare kan bruke pengene til å kjøpe motorsykkel, mens du med et usikret MC-lån kan bruke pengene på hva du vil. En annen viktig forskjell er at du med et vanlig lån til MC må stille sykkelen til sikkerhet for lånet. Med et usikret lån trenger du ikke det, noe som gjør det til et populært valg for mange motorsyklister.

Få flere tilbud på motorsykkellån

Uansett hvilken type motorsykkellån du foretrekker, lønner det seg å sammenligne lånetilbud fra flere tilbydere for det kan være mange tusenlapper å spare.

Mange sjekker prisen på selve motorsykkelen grundig, men glemme at lånet i seg selv også er et produkt. Motorsykkelen og MC-lånet er nemlig to uavhengige produkter, og det lønner seg å finne en god pris for begge, ellers kan en tilsynelatende billig motorsykkel bli dyr. Bruk gjerne en MC-lånekalkulator.

Beste og billigste MC-lånet

Et godt MC-lån er et billig lån, men det kan være vanskelig å få oversikt over markedet. Det er nemlig store forskjeller på renter og gebyrer hos de forskjellige lånetilbyderne.

Hvis du vil vite hvor mye lånet koster, bør du først og fremst se på effektiv rente. Effektiv rente er det samlede beløpet du må betale, inkludert både nominell rente og gebyrer. Det viser den årlige kostnaden i prosent, og du kan bruke det direkte til å sammenligne ulike lån.

Renter på MC lån

Hva du må betale i renter på MC-lånet varierer en del fra lån til lån. På samme måte som du sammenligner ulike motorsykler som er til salgs, er det smart å sammenligne renten også.

Du skal imidlertid være oppmerksom på at hvis du finner et MC lån med svært lav nominell rente, så kan det være for godt til å være sant. Det kan være skjulte gebyrer, som etableringsgebyr og termingebyr, som likevel gjør lånet dyrere.

Egenkapital til MC lån

De fleste långivere som tilbyr sikrede MC lån, krever at du stiller minst 20-35 prosent egenkapital (for eksempel Gjensidige MC-lån), men med et usikret MC-lån trenger du ikke å stille noe egenkapital. Du kan dermed lånefinansiere motorsykkelen 100 prosent.

Usikrede MC-lån er derfor en populære låneform, fordi de enklere kan skreddersys for å tilpasse dine behov.

MC lån med og uten pant

For et vanlig MC lån tar banken pant i din motorsykkel som sikkerhet for lånet. Hvis du misligholder lånet, har de rett til å selge motorsykkelen for å dekke lånet.

På grunn av at låneprosessen for å få motorsykkelen med pant er komplisert, så velger mange å finansiere kjøpet med et såkalt usikret MC-lån i stedet. Kjøper du en litt billig motorsykkel, så vil det ofte lønne seg med et lån uten pant. Selv om renten er litt høyere, unngår du tinglysingsgebyr og kaskoforsikring, og du kan låne 100 prosent av kjøpesummen.

Spørsmål og svar:

Hva er minimum og maks lånetid for MC lån uten sikkerhet?

De fleste tilbyr nedbetalingstid inntil 15 år. Du står selvsagt fritt til når som helst å betale inn ekstra eller betale ned lånet i sin helhet uten ekstra kostnader.

Hvor mye kan jeg låne med MC lån uten sikkerhet?

Hos de fleste banker kan du låne fra 5000 kroner til 500 000 uten sikkerhet. Det er først og fremst din privatøkonomi som sette en grense for hvor mye du har råd til å låne.

Hvorfor velge MC lån uten sikkerhet?

MC-lån uten sikkerhet har mange fordeler. Du kan låne 100 prosent av kjøpesummen, du trenger ikke pantsette sykkelen (dermed slipper du fordyrende tinglysningsgebyr) og du står fritt i valg av motorsykkel.

På Arcadia Finans kan du sammenligne mange forskjellige banker og långivere og velge det billigste motorsykkellånet tilpasset dine behov.