Søk lån til oppussing med lav rente

Sjekk hva du kan låne til oppussing – uten sikkerhet. Vi hjelper deg med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Vi sammenligner bare anerkjente banker og finansagenter, som overvåkes av Finanstilsynet.

Siden 2015 har vi hjulpet mer enn 100 000 nordmenn med å spare penger. Prøv vår tjeneste nå.

  • ✔ Sjekk hvor mye et lån vil koste
  • ✔ Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000
  • ✔ Uforpliktende og uten risiko

Gratis og uforpliktende oversikt!

Lånebeløp
- +
Nedbetalingstid
- +
Terminbeløp*
211 kr
Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.

*Eks: Nom. rente 12,9 %, eff. rente 13,7 %, 100 000 kr o/5 år, kostnad 36 211 kr, totalt 136 211 kr.
Individuell nom. rente min 5,99% – max 26,9%. Eff. rente min 6,29% – max 31,3% (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid min 1 – max 15 år.

Sjekk hvor mye et oppussing lån vil koste – uforpliktende og uten risiko

Arcadia Finans er en gratis tjeneste som hjelper deg i lånemarkedet. Vi sammenligner bankene for deg. Den kanskje mest åpenbare fordelen med sammenligning er at du kan få et lån med lavere nominell rente. Registrer deg og se hvordan Arcadia Finans kan hjelpe deg.

  • Uforpliktende søknad uten risiko
  • Du kan søke om lån uten sikkerhet på mellom 5 000 og 500 000 kr
  • Velg mellom ulike lånetilbud

1.

REGISTRER DEG

Registrer deg gratis og sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko.

2.

SAMMENLIGN FLER LÅNETILBUD

Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000. Vi hjelper deg med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter.

3.

VELG LÅN TIL DIN DRØM

Når du har gjort en vurdering i ro og mak er du klar for å ta et valg. Du velger bank eller finansagent selv. Du sparer tid og får det lån som gir mest igjen til deg!

Lån til oppussing med Arcadia Finans

Lån til oppussing


Det finnes mange grunner til å pusse opp og det finnes mange måter å finansiere oppussingen på. Noen vil pusse opp for å gjøre hjemmet nyere og finere, noen har kjøpt eldre hus med hensikt til å pusse opp, noen kjøper kanskje renoveringsprosjekter med hensikt i å pusse opp å tjene penger og noen vil kanskje bare pusse opp kjelleren for å få ekstra plass til gjester, barn og avslapning. Som sagt så er det mange grunner til å pusse opp, men oppussing kan være dyrt, spesielt om man ikke har muligheten til å gjøre alt selv. Det kan være vanskelig å beregne hvor omfattende et prosjekt er og hvor mye det vil koste om man ikke har en del erfaring innen dette feltet. Man kan alltids spare opp penger til oppussing, men dette kan ta lang tid og kan ende opp med en brå stopp midt inni prosjektet om man har feilberegnet kostnadene.

Trenger du lån til oppussing?

 oppussing lån


Nå til dags kan man få ganske så gunstige lån til oppussingsprosjekter uten noen slags sikkerhet. Det handler bare om å finne det mest gunstige lånet for deg og sammenligne bankene som er villige til å gi deg lån for å finne de beste avtalene. Det finnes selskaper som Arcadia Finans, som gjør all denne jobben for deg. Arcadia Finans undersøker hvilket lån som passer best for dine behov ved å sammenligne bankene sine avtaler opp mot din informasjon og hva du trenger. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn ditt ønskede lånebeløp, lånetid og litt informasjon om deg selv. Systemet søker og finner da umiddelbart de beste lånene basert på informasjonen du har gitt. Låneforslagene som systemet finner er kun basert på dine søke kriterier og det er opp til deg som kunde å finne ytterligere informasjon og søke på et lån. Arcadia Finans hjelper deg med å sammenligne flere typer lån fra forskjellige banker for å finne de mest gunstige avtalene.

Bruk god tid på å bruke denne søkemotoren og sammenlign mange lån før du bestemmer deg for hva du skal gå for og hva som passer best for deg og ditt prosjekt. Arcadia Norway gir deg et praktisk verktøy samt funksjonelle tjenester som gir deg oversikt over alle pålitelige långivere og banker i Norge.

Er det lurt å låne penger til oppussing?


Dette spørsmålet kan ha flere svar og kommer ganske mye an på din situasjon. I utgangspunktet så er det selvfølgelig best bruke av sine egne penger om man har muligheten til det, men faktumet er at det er veldig få som har tilgang til nok penger så de får pusset opp. Dette kommer også selvfølgelig an på hvor stort og omfattende prosjektet er, om man bare skal pusse opp et lite rom så kan det lønne seg å vente og spare opp penger til dette.

Om man skal pusse opp hele kjelleren og leie ut denne delen av huset som en sokkelleilighet, kan det være lurt å regne på hva som lønner seg her. I denne situasjonen er det kanskje smarteste å låne penger til oppussingen om man ikke har midlene som trengs fra før. Dette gjør at oppussingen kan starte forløpende og du kan få leid ut sokkelleiligheten så fort som mulig. Her må du regne på hvor mye du kan tjene i måneden på utleie, hvor mange måneder det tar å spare opp penger til oppussing kontra låne og starte med en gang samt kostnaden på lånet. Det er mye å tenke på, så dette spørsmålet må nesten bli besvart av deg som sitter med informasjonen om deg og din situasjon.

Fordeler og ulemper med oppussings lån

Fordeler og ulemper med oppussings lån


Det finnes både fordeler og ulemper med oppussingslån, og dette er noe man selv må veie opp mot hverandre før man bestemmer seg. Vi anbefaler at du selv skriver ned alle fordelene og ulempene med å ta opp et oppussingslån på papir og tenker nøye igjennom din situasjon før du forhaster noe som helst. Det er også viktig å regne ut alle kostnader og finne ut av utgiftene som lånet medfører samt eventuelle gevinster som oppussingen medfører.

Oppussing er selvfølgelig med på å drive opp verdien av huset ditt, hvis dette da også er en utleiedel som gir månedlige inntekter i tillegg så er dette noe å virkelig tenke på å vurdere. I et slikt tilfelle kan gevinsten med et oppussingslån være betydelig høyere enn utgiftene. Det skal også sies at lån til oppussing har aldri vært mer gunstig, nettopp fordi det er så mange som tilbyr det så långivere må konkurrere med hverandre for å få kunder. Det betyr at kunden sitter med makten og kan finne, velge og til og med forhandle seg frem til en bedre avtale.

Avslutningsvis vil vi minne deg på om å bruke god tid på å finne gunstige lån, bruk Arcadia Finans til hjelp, regn ut alle kostnader før du bestemmer deg og tenk nøye igjennom sitasjonen din og hvilken måte som er best å løse den på. Lykke til med oppussingsprosjektet!

Sammenlign lån uten sikkerhet

Hos Arcadia Finans sammenligner vi bankene for deg. Sammenlign lån fra kr 5 000 til 500 000 og sjekk hvor mye et lån vil koste. Ved å klikke på “SJEKK NÅ”, gir du oss tillatelse til å sende deg lånetilbud samt mer informasjon om din søknad via e-post eller SMS. Vår lånesammenligning er drevet av Top5Credits.com.

Med Arcadia Finans kan du sjekk hva du kan låne eller refinansiere – uforpliktende og uten risiko. Vi hjelper deg med å finne lån ved å sammenligne forskjellige banker og finansagenter. Arcadia Finans eies av Draivi Media Oy.