Lån fra utlandet? Les om hvorfor du også bør vurdere et lånetilbud fra en utenlandsk bank

Utenlandske nettbanker er kommet for å bli. Det er gode nyheter for personer som har behov for lån, for når konkurransen på lånemarkedet blir tøffere, går lånekostnadene vanligvis ned.

De ferske rapportene våre forteller at du kan få usikrede lån billigere enn om du søkte om lån fra din egen bank. Arcadia Finans ble startet i 2015, og sammenligner mange utenlandske långivere i tillegg til kjente långivere i Sverige, Finland, Estland og Danmark.

Rapportene forteller at usikrede lån fra nasjonale banker vanligvis er litt billigere enn lån som utenlandske långivere tilbyr. Men disse tallene forteller ikke hele sannheten, ettersom nasjonale banker vanligvis har andre vilkår som du må oppfylle før du kan søke om lån. Mange nasjonale banker tilbyr bare lån til egne kunder, og renten på usikrede lån avhenger av kundestatusen din. Utenlandske långivere er mye mer fleksible, og lånet kan være på kontoen din samme dag som du godkjente lånetilbudet.

Sammenlign nasjonale og utenlandske lån her

Selv om lån fra nasjonale banker kan være billigere, bør du ikke glemme å sammenligne de utenlandske långiverne også. Låneprosessen kan ta lang tid i nasjonale banker, fordi du kanskje først må være kunde før du i det hele tatt kan tenke på å søke om lån. Når folk søker om usikrede lån, ønsker de vanligvis ikke å vente lenge på at lånet skal godkjennes, og det er derfor utenlandske långivere er et godt alternativ for alle.

Den klare fordelen med utenlandske långivere er hastigheten og fleksibiliteten. Vi anbefaler på det sterkeste at du sammenligner mange forskjellige alternativer før du søker om lån. Det er den ENESTE måten du kan være sikker på at du ikke betaler for mye for det usikrede lånet ditt. Bruk Arcadia Finans og se hvor du kan få det billigste lånet.

Uten sammenligning av lån kan du ikke vite om noen kan tilby deg en bedre låneavtale. Bruk gratistjenesten til Arcadia Finans og sammenlign de beste usikrede lånene på markedet.

Sammenlign nasjonale og utenlandske lån her

Sammenligning av lån er økonomisk smart

Det er aldri lurt å ta det første lånetilbudet du får, for det kan bli en veldig dyr beslutning. Hvis du bruker litt tid på å sammenligne ulike alternativer kan du spare mye penger. Sammenligning av lån med Arcadia Finans er gratis, raskt og enkelt. Med Arcadia Finans kan du få låneavtaler fra velkjente innenlandske banker og utenlandske långivere. Sammenligning av lån er økonomisk smart, uansett om du søker om et nytt lån eller om du allerede har lån. Det er mulig at du kan få en bedre avtale for det nåværende lånet ditt, og det betyr naturligvis at du sparer penger.

Sammenlign lån på bare 2 minutter med Arcadia Finans:

  1. Velg lånebeløp, lånetidspunkt og månedlig nedbetaling
  2. Fyll ut lånesøknaden
  3. Du får mange tilbud fra ulike långivere
  4. Velg det som passer for deg

Sjekk hvor mye et lån vil koste

Lånebeløp:

kr

5 000 kr 500 000 kr

Nedbetalingstid:

år

1 år 15 år

Terminbeløp*:

kr

E-postadresse:

Mobilnummer:


Ønsker du ikke å registrere deg? Sjekk vår komplette sammenligning her.


*Eks: Nom. rente 13,35 %, eff. rente 15,39 %, 100 000 kr o/7 år, kostnad 58 725 kr, totalt 158 725 kr.

Individuell nom. rente 5,99–26,9 %. Eff. rente 6,29–31,3 % (170 000 kr o/10 år). Nedbetalingstid 1–15 år.